Опозиція заплатить за ремонт у Раді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опозиція заплатить за ремонт у Раді

Казна та Політика
315
Народні депутати від НУ-НС і БЮТ дійсно пошшкодили свої робочі місця перед розглядом у Верховній раді питання щодо Чорноморського флоту Росії 27 квітня, але димових шашок у парламент не приносили. Про це заявив лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко в інтерв'ю "5 каналу".
За його словами, місця для голосування були зіпсовані, щоб не дати депутатам зі згаданих фракцій, які вошли в коаліцію, проголосувати за ратифікацію договору про продовження перебування Чорноморського флоту РФ в Україні.
При цьому політик запевнив, що "нунсівці" та "бютівці" готові компенсувати пошкодження. Він підкреслив, що опозиціонери заплатять будь-яку суму, яка буде названа, - будь тао 100 тисяч гривень або 1 мільйон гривень. "Скільки буде нараховано, стільки й буде сплачене", - заявив політик. За його словами, ця сума буде розділена на 450 чоловік.
Однак він підкреслив, що місця для голосування у двох рядах із сектора НУ-НС не були залиті клеєм. За інформацією політика, це були місця бізнес-крила, що, на його думку, було готове прийняти зрадників.
Разом з тим, Луценко запевнив, що використати димові шашки опозиції було невигідно.
Нагадаємо, 27 квітня перед розглядом питання щодо Чорноморського флоту в сесійному залі Верховної ради були заблоковані сектори БЮТ і НУ-НС, однак через димові шашки прапори із секторів довелося зірвати, і депутатські місця виявилися зайняті. Спікер Володимир Литвин був закиданий яйцями, у Раді періодично спалахували бійки.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас