Азійські мільядери допоможуть Prudential поглинути AIA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азійські мільядери допоможуть Prudential поглинути AIA

Казна та Політика
246
Декілька азійських магнатів, включаючи гонконзького мільярдера Лі Но Шина, протягом нинішніх вихідних вирішуватимуть, чи інвестуватими їм у поглинання AIA британською страховою компанією Prudential, повідомляє Times.
Магнат нерухомості Чен Ютун, як вважають, теж отримав пропозицію взяти участь в додатковій емісії акцій страхової компанії на рекордну суму в $21 млрд.
Джерела, близькі до операції, стверджують, що присутність в списку гарантів емісії сингапурського суверенного фонду GIC стимулює інтерес інших азійських інвесторів. За їх словами, як мінімум один гонконзький мільярдер вже погодився підписатися на залучення Prudential додаткових коштів. Вважають, що зацікавила також китайський суверенний фонд CIC і сингапурська Temasek.
Важливим тестом для Prudential стане реєстрація акцій на біржах Гонконгу і Сингапуру наступного тижня. Для реєстрації, запланованої на найближчий вівторок, додатковий капітал не притягувався, проте страховик організовує переведення на біржу частини своїх британських акцій.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас