Комуністи звинуватили "регіоналів" у зраді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комуністи звинуватили "регіоналів" у зраді

Казна та Політика
1798
Позиция Партії регіонів з питання протистояння військовим навчанням іноземних збройних сил була переважно кон'юнктурною. Про це заявив народний депутат від КПУ Євген Царьков.
Перебуваючи в опозиції, обласні організації Партії регіонів приймали рішення про підтримку акцій протесту проти навчань військових НАТО, але сьогодні їх позиція змінилася, говорить парламентар.
"Ця позиція (Партії регіонів) нагадує позицію з російською мовою. Я боюся, що ті умови, на яких КПУ об'єднувалася з Партією регіонів - Митний союз з Росією і Білоруссю, відмова від НАТО і питання російської мови - будуть провалені. Невтішним є те, що Митний союз "регіонали" провалили... З російської мові - вже двічі сталася зрада інтересів виборців і програми Партії регіонів... Є інформація, Партія регіонів може "спустити на гальмах" дане питання, аби потім знову висунути його на виборах", - вважає Царьков.
Нагадаємо, на цьому тижні Верховна Рада підтримала рішення президента України про допуск іноземних підрозділів збройних сил інших держав на територію України в 2010 році для участі в багатонаціональних військових навчаннях. Це питання, у тому числі, підтримала фракція Партії регіонів.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас