Яцуба: Крим отримає з бюджету півмільярда грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яцуба: Крим отримає з бюджету півмільярда грн.

Казна та Політика
219
На реалізацію інвестиційних проектів соціально-економічного розвитку регіонів, у тому числі на погашення кредиторської заборгованості в державному бюджеті, передбачено направити із Стабілізаційного фонду 2 млрд 268 млн 340 тис. гривень. Про це заявив міністр регіонального розвитку і будівництва Володимир Яцуба на засіданні Консультативної ради з питань місцевого самоврядування, яке відбулося в АР Крим 20 травня, повідомили ІМК в прес-службі Мінрегіонбуду.
За словами В.Яцуби, Мінрегіонбудом розроблено проект Порядку використання цих коштів. "На наш погляд, ці кошти потрібно направити на розробку генеральних планів і схем планування територій, реконструкцію і будівництво об'єктів соціально-культурного побуту, екологічні проекти тощо", - уточнив міністр.
Глава Мінрегіонбуду висловив занепокоєння з приводу того, що до сьогоднішнього дня міністерству не надійшов на погодження проект Порядку використання коштів.
"Всі ми розуміємо, що таке зволікання з визначенням правил для фінансування об'єктів може призвести до зриву графіків виконання будівельних робіт в поточному році", - відзначив міністр. Він також додав, що з метою недопущення політичних спекуляцій і забезпечення соціальної стабільності в Україні, Мінрегіонбуд запропонував визначити обсяг фінансування по кожному регіону пропорційно чисельності населення (за винятком АР Крим, якому пропонується виділити 500 млн гривень з врахуванням його унікальних кліматичних умов і статусу півострова як центру оздоровлення і туризму в Україні).
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас