Представник ЄС: у Криму неадекватне співвідношення цін та якості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представник ЄС: у Криму неадекватне співвідношення цін та якості

Казна та Політика
3778
Криму потрібно поліпшити інвестиційний клімат для розвитку регіону.
Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив глава представництва Європейського Союзу в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра.
"Ми хотіли б підтримувати реформування. Якщо інвестиційний клімат буде покращуватись, то до Криму приїжджатимуть приватні інвестори з європейських країн. Інвестори будуть зацікавлені у вкладенні грошей до Криму, вони побачать потенціал регіону і, можливо, розвиватимуть готельний бізнес, сферу послуг", - сказав Тейшейра журналістам в Сімферополі після зустрічі з головою Верховної Ради Криму Володимиром Константиновим.
Дипломат відзначив неадекватність співвідношення якості послуг і вартості відпочинку в Криму.
"Поки співвідношення "ціна-якість" залишає бажати кращого. Ціни в Криму навіть в порівнянні з різними європейськими курортами і туристичними мекками досить високі, в той же час якість дуже низька", - підкреслив Тейшейра.
При цьому він висловив сподівання, що ЄС зможе "показати Криму належний рівень стандартів".
"Щоб стандарти підвищилися до належного рівня, а ціни при цьому, як ми сподіваємося, стануть нижче. Якщо ця мета буде реалізована, то до Криму прибуватиме більше туристів. Це дуже важливо. Це створюватиме робочі місця. Це - пряма зайнятість у сфері туризму. Крім того, непрямі наслідки це теж матиме - адже, як відомо, туризм - ядро, довкола якого розвиваються інші сфери", - заявив глава представництва ЄС в Україні.
Тейшейра також додав, що кримська влада розуміє необхідність підвищення інвестиційної привабливості півострова.
ЄС, як відомо, заявляє про намір сприяти створенню Агентства регіонального розвитку Криму, поліпшення соцінфраструктури, посилення здатності регіону до залучення прямих іноземних інвестицій і підвищення туристичного потенціалу півострова.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас