Київська міськпрокуратура продовжить розслідування справи за фактом втрати приватизаційних документів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київська міськпрокуратура продовжить розслідування справи за фактом втрати приватизаційних документів

Казна та Політика
312
Апеляційний суд міста Києва в середу залишив у силі рішення Печерського районного суду від 28 квітня 2010 року, яким відмовлено в задоволенні скарги службових осіб Київської міської державної адміністрації (КМДА) на постанову про порушення кримінальної справи за фактом службової халатності службових осіб Головного управління комунальної власності КМДА, з вини яких були загублені приватизаційні документи. Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.
Як раніше повідомлялося, 31 березня прокуратура Києва порушила кримінальну справу за фактом службової халатності стосовно посадових осіб Головного управління комунальної власності КМДА, з вини яких були втрачені документи по приватизації об'єктів на території столиці за 2006-2010 роки. Кримінальна справа була порушена за ст.367 Кримінального кодексу України (службова халатність), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення свободи строком до 5 років.
26 березня один з депутатів Київської міської ради звернувся в органи внутрішніх справ з приводу крадіжки його машини. За даним фактом Шевченківське районне управління ГУ МВС України в Києві порушило кримінальну справу. У вкраденій машині булия вказані приватизаційні документи.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас