Герман дала слово - скоро Європа скасує візи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Герман дала слово - скоро Європа скасує візи

Казна та Політика
1487
Наступним кроком з боку Євросоюзу буде скасування візового режиму для українців.
Про це заявила заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман в ефірі "5 каналу".
"Як тільки Європа побачила, що з Москвою в України не лише розмови, а реальні кроки на співпрацю до зближення, то Європа відразу перейшла від слів до діла", - сказала заступник глави адміністрації.
"Україна отримала сьогодні великий кредит. Наступним кроком з боку ЄС має бути те, що українці зможуть без віз їздити в Європу", - відзначила Герман.
На її думку, "найкоротший шлях до Брюсселю лежить через Москву": "Для того щоб швидше інтегруватися в ЄС, потрібно демонструвати, що ти маєш хороші взаємини зі всіма сусідами, і перш за все з Росією".
Герман вважає, що треба продемонструвати ЄС "що, якщо Європа не захоче Україну, то Україна тісніші контакти зав'язуватиме з іншою стороною".
"Європа відгукнулася на такий крок", - заявила вона.
"Європа має зрозуміти, що з Україною не можна просто говорити, оскільки були минулі п'ять років. Нам обіцяли, щось там говорили, і жодного реального кроку. Навіть асоціації. Але окрім гарних заяв Україні нічого не пропонували", - відзначила політик.
Герман вважає, що Європа мусить зрозуміти, що Україна - реальний партнер: "Як сказав президент Росії, це справжній партнер, і ми хочемо такої ж відповіді з боку ЄС".
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас