ЄБРР надав "Авалю" черговий транш у розмірі 3 млн. дол. США за програмою мікрокредитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР надав "Авалю" черговий транш у розмірі 3 млн. дол. США за програмою мікрокредитування

Кредит&Депозит
88
Європейський банк реконструкції і розвитку надав банку «Аваль» черговий транш у розмірі 3 млн. дол. США за програмою мікрокредитування у рамках другої кредитної лінії ЄБРР для малого і середнього бізнесу (МСП-2). Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на управління споживчого і мікрокредитування АППБ «Аваль».
Як стало відомо, угоду було підписано 13 листопада п.р. Як повідомили в управлінні споживчого та мікрокредитування, відтепер загальний обсяг коштів, наданих ЄБРР за програмою мікрокредитування, складає 8 млн. 922 тис. дол. США та 1,950 євро.
За інформацією управління споживчого і мікрокредитування, банк «Аваль» обслуговує програму мікрокредитування ЄБРР із 1999 року. У рамках цього проекту банк «Аваль» надав більше 3 тис. кредитів на суму понад 26 млн. дол. США. АППБ «Аваль» також входить у число агентів ЄБРР з обслуговування МСП-2.
Угоду між ЄБРР і Нацбанком України про відкриття другої кредитної лінії для малих і середніх підприємств у розмірі 88 млн. дол. США було підписано в травні 1998 року і ратифіковано в лютому 2000 року. У рамках цієї кредитної лінії 66 млн. дол. США виділяються для кредитування малого і середнього бізнесу, 22 млн. дол. — для програми мікрокредитування. Банками-агентами по цій лінії є «Аваль», «Форум», «Ажіо», ВАБанк, «Надра».
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль», створений у 1992 році, входить у групу найбільших банків України. Серед його акціонерів — ВАТ «Укртелеком» і держпідприємство поштового зв’язку «Укрпошта». Регіональна мережа банку включає 1200 структурних підрозділів.
Балансовий капітал банку на 1 листопада складав 444 млн. грн., розмір чистих активів — 6652 млн. грн.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас