Рада попіклувалась про vip-пенсіонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада попіклувалась про vip-пенсіонерів

Казна та Політика
967
Верховна рада України ухвалила за основу законопроект N2565 "Про внесення зміни до закону "Про Кабінет Міністрів України" (відносно номера статті)". За відповідне рішення проголосував 291 депутат із 418 зареєстрованих у залі.
Законопроектом пропонується дію статті 60 чинного закону, відповідно до якої пенсійне забезпечення колишніх членів Кабінету міністрів України здійснюється в порядку і на умовах, визначених законом "Про державну службу", розповсюдити також на пенсіонерів з числа колишніх членів Ради міністрів Української РСР, Кабінету міністрів Української РСР, а також Кабінету міністрів України, яким призначена пенсія до набуття чинності цього закону.
Нагадаємо, президент Віктор Янукович називав скорочення витрат на держапарат одним зі своїх пріоритетів, задекларувавши серед перших указів скорочення на 50% своєї зарплати. Янукович також заявляв про намір зменшити на 20% витрати і штат апарату АП.
"Я хочу сказати, що це не данина моді. Я дуже добре знаю, що в жодній країні світу немає по 20 заступників у міністрів. У жодній країні світу немає такого, аби кожен "вошивий" чиновник їздив на державному автомобілі з водієм", - переконував раніше глава держави, зазначаючи, що висунув вимогу всім губернаторам областей і міністрам опрацювати питання про скорочення витрат на утримання своїх апаратів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас