Встановлено рівень прибутковості облігацій банку "Хрещатик" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Встановлено рівень прибутковості облігацій банку "Хрещатик"

Фондовий ринок
70
20 листопада банк «Хрещатик» (Київ) приступив до розміщення власних іменних процентних облігацій номіналом 1000 грн. на загальну суму 10 млн. грн. Розміщення здійснюватиметься на аукціонах, перший з який пройшов сьогодні. Як повідомили в прес-службі банку, прибутковість облігацій була визначена - Серії А (термін погашення 20.11.2003 р..)– 14 % річних.
Серія В (термін погашення 20.05.2003 р..) – 10 % річних.
Також, як повідомив прес секретар банку Олександр Штолько, іменні процентні облігації ВАТ банк “Хрещатик” пройшли процедуру листинга і включені в Список Першої фондової торгової системи (ПФТС).
За інформацією прес-служби банку, попит на облігації серії А перевищив обсяг емісії в 1,5 рази, а на Б майже в 2 рази перевищив обсяг емісії.
Довідка
ЦП випускаються двома серіями по 5 млн. грн., термін звертання — 6 і 12 місяців. Номінальна вартість — 1 тис. грн. Виплата доходу по облігаціях буде проводитися щокварталу.
Депозитарієм виступає ВАТ «Міжрегіональний фондовий союз», хоронителем — банк «Хрещатик».
Засоби, притягнуті за рахунок випуску облігацій, планується направити на розширення активних операцій, зокрема, на збільшення кредитування в рамках середньострокової регіональної кредитної лінії для підтримки малого підприємництва в столиці, що банк відкрив у серпні 2001 року за підтримкою Київської міської держадміністрації.
За матеріалами:
Хрещатик
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас