Янукович пропонує створити фонд підтримки футбольної збірної України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович пропонує створити фонд підтримки футбольної збірної України

Казна та Політика
187
Президент України Віктор Янукович пропонує створити фонд на підтримку підготовки футбольної збірної України до Євро-2012.
Звертаючись до президентів українських футбольних клубів на засіданні комітету з підготовки і проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Києві в середу, Янукович сказав: "Я хотів би як окрему тему, футбольну тему, обговорити з вами, як ми перемагатимемо. Тому що ми все побудуємо, а збірна України, можливо, буде не підготовлена так, як про це мріють українські вболівальники. Тому я хотів би звернутися до вас ..аби подумали над питанням створення українського фонду підтримки збірної України".
Янукович зазначив, що якщо не буде заперечень, він також візьме участь в створенні такого фонду як фізична особа.
Крім того, президент вважає, що кожен громадянин України повинен взяти участь в створенні такого фонду - особливо представники влади, які мають відношення до цієї теми.
За словами глави держави, перед збірною України стоїть завдання перемогти. "Ставитимемо таке завдання і проситимемо Господа Бога, аби він нам допоміг отримати перемогу", - додав він.
Янукович зазначив, що з початку підготовки до Євро-2012 - від ідеї проведення турніру в Україні і до початку будівництва об'єктів - в цьому питанні була присутня політична складова. Президент назвав це недопустимим. "Мені не подобалася політична складова в цьому питанні і прагнення деяких політиків грати в цю політичну гру. Мені здається, краще було б, аби менше говорили і більше робили", - підкреслив він.
Янукович з жалем відзначив, що ситуація з підготовкою до Євро-2012 на момент приходу нової влади "була невтішною".
Він висловив переконання, що всі недоліки, які були і є, будуть подолані.
"Безумовно, ми не дозволимо, аби в Україні уболівальники втратили таку прекрасну можливість - подивитись Євро-2012", - пообіцяв Янукович.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас