"Аваль" реалізує зарплатний проект на основі Visa Electron на об’єднанні "Тортола" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Аваль" реалізує зарплатний проект на основі Visa Electron на об’єднанні "Тортола"

Фондовий ринок
160
Львівська обласна дирекція банку «Аваль» почала реалізацію зарплатного проекту на основі міжнародних платіжних карт Visa Electron на швейному об’єднанні «Тортола» (м. Львів). Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на Львівську обласну дирекцію АППБ «Аваль».
За інформацією прес-служби, у межах цього проекту дирекція емітувала карти Visa Electron для 600 працівників підприємства. Для обслуговування робітників швейного об’єднання, а також інших власників карт банку у Львові було встановлено черговий, 10-й банкомат за адресою: м. Львів, вул. Городоцького, 112.
Вартість карти Visa Electron складає 1 грн. На залишок на рахунку нараховується 5 проц. річних.
За інформацією прес-служби, власники карти Visa Electron банку «Аваль» мають можливість отримувати кошти зі своїх карткових рахунків за лічені секунди в установах АППБ «Аваль» (близько 1200 пунктів видачі готівки) і банкоматах (понад 300) в Україні, а також у понад 300 тисяч банкоматів і сотнях тисяч відділень банків за кордоном.
Крім того, власники карти Visa Electron оплачують товари і послуги по усьому світі більш ніж у мільйоні підприємств торгівлі і сфери послуг, що приймають до оплати карти Visa Electron.
При цьому банк «Аваль» пропонує власникам Visa Electron управління картковим рахунком за допомогою мобільного банкінгу, придбання товарів у розстрочку за унікальною програмою банку — «ОНІКС-розстрочка», а також програму страхування себе і своїх родичів під час виїзду за кордон з максимальним страховим покриттям 30 тис. дол. США.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас