Рада розгляне 11 травня покращення адміністрування податку на прибуток та ПДВ для збільшення надходжень до бюджету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада розгляне 11 травня покращення адміністрування податку на прибуток та ПДВ для збільшення надходжень до бюджету

Казна та Політика
840
Верховна Рада розгляне на своєму пленарному засіданні у вівторок, 11 травня, законопроект №6337 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (у частині оподаткування)", яким пропонується удосконалити адміністрування податку на прибуток і ПДВ для збільшення надходжень до держбюджету.
Про це зазначається на порядку денному Ради.
Також заплановано розгляд в другому читанні законопроекту №3190, яким пропонується встановити, що незаконне проведення археологічних розвідок, розкопок, інших земельних або підводних робіт на об'єктах археологічної спадщини карається штрафом до 100 неоподатковуваних податком мінімумів доходів громадян (1 700 гривень) або обмеженням або позбавленням волі строком до 2 років.
Крім цього, парламент планує розглянути в другому читанні проект закону №4438, яким пропонується врегулювати міжнародну співпрацю у сфері оперативно-розшукової діяльності.
В другому читанні запланований розгляд законопроекту №4438, що передбачає введення обов'язкового маркування ліків за допомогою шрифту Брайля тих препаратів, які проходять реєстрацію вперше.
Повісткою також заплановано розгляд проекту закону №4646, який передбачає звільнення від оподаткування тимчасового ввезення телепрограм і фонограм для трансляції їх в Україні.
Також Рада прийме рішення про включення до порядку денного проекту постанови №6338, якою передбачається виключення виробництва автомобілів і автобусів із списку видів діяльності, що ліцензуються.
Як повідомляло агентство, Верховна Рада відмінила засідання своєї погоджувальної ради, проведення якої раніше планувалося о 9:00 11 травня.
Згідно із регламентом, перед кожним пленарним тижнем в Раді проходить засідання погоджувальної ради, на якій узгоджуються питання порядку денного, які розглядатимуться протягом цього тижня.
Фракція Блоку Юлії Тимошенко вимагає заслухання парламентом на засіданні 11 травня звіту прем'єр-міністра Миколи Азарова про хід переговорів між Україною і Росією відносно підготовки міждержавних угод, підписання яких заплановане на 17 травня.
11 травня опозиція організовує під стінами Ради мітинг проти діяльності Президента, Кабінету Міністрів і парламентської коаліції.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас