Серед регіоналів є невдоволені бюджетом Азарова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Серед регіоналів є невдоволені бюджетом Азарова

Казна та Політика
399
Народний депутат від Партії регіонів, екс-міністр оборони Олександр Кузьмук заявив, що на потреби української армії в бюджеті необхідно передбачити не менше 21 мільярда гривень.
"Я можу сказати, яка має бути мінімальна цифра - це не менше 21 мільярда гривень. Тоді ми почнемо перший крок по бюджету розвитку", - підкреслив Кузьмук.
"Я наполягатиму на тому, щоб уряд за підсумками першого півріччя переглянув бюджет і, перш за все, спеціальний фонд", - сказав він в ефірі "5 каналу", додавши, що цей бюджет "має бути соціально спрямований".
"Соціальні питання мають бути направлені на захист і утримання офіцерського корпусу", - цитує Кузьмука Українська правда.
"У нас складна ситуація. У 2011 році закінчується перший контракт офіцерів, який був введений в 2005 році, і вже сьогодні ми спостерігаємо масове звільнення офіцерського корпусу", - сказав нардеп.
Він відзначив, що проблему озброєнь можна відкласти, бо головною проблемою української армії є збереження офіцерського корпусу.
Нагадаємо, рівень фінансування ЗС України залишиться на рівні 1% від ВВП. 8,8 мільярда гривень передбачено по основному фонду бюджету-2010. Ще 4,7 млрд грн. є спеціальним фондом армії.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас