Мінфін пропонує зобов'язати підприємства з доходом понад 100 млн грн. подавати в податкову річну фінзвітність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін пропонує зобов'язати підприємства з доходом понад 100 млн грн. подавати в податкову річну фінзвітність

Казна та Політика
505
Міністерство фінансів України пропонує зобов'язати підприємства з річним доходом понад 100 млн грн. подавати в податкові органи річну фінансову звітність.
Відповідний проект постанови уряду "Про доповнення пункту 2 Порядку подачі фінансовій звітності" підготували Міністерство фінансів України і розмітили його в четвер на офіційному сайті для громадського обговорення.
"Підприємства, дохід яких від операційної діяльності, фінансові доходи, доходи іншої діяльності і від надзвичайних подій згідно з фінансовою звітністю за попередній рік складають сто мільйонів гривень і більше, подають податковому органу за результатами звітного року разом з декларацією щодо податку на прибуток річну фінансову звітність", - йдеться в тексті документа.
Як повідомляється в аналізі регуляторного впливу, метою документа є формування конкурентоздатної податкової політики шляхом наближення податкового і бухгалтерського обліку з формуванням даних фінансової звітності.
На думку авторів документа, його прийняття забезпечить уніфікованою інформацією для камеральных перевірок податкових декларацій.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас