РФ і Україна до кінця року планують вийти на докризові обсяги двосторонньої торгівлі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

РФ і Україна до кінця року планують вийти на докризові обсяги двосторонньої торгівлі

Казна та Політика
182
Росія і Україна планують до кінця 2010 року вийти на докризові обсяги двосторонньої торгівлі (39-40 млрд. дол. США). Про це йшлося під час 6-го засідання Комітету з питань економічного співробітництва Українсько-російської міждержавної комісії, яке відбулося в м. Сочі. Про це повідомили в прес-службі Міністерства аграрної політики.
Учасники переговорів також визначили перелік інфраструктурних проектів для спільної реалізації. Також в рамках засідання були досягнуті домовленості про відновлення в першому півріччі 2010 року інспекції українських м'ясо-молочних підприємств, підготовки до підписання проекту угоди між урядом України і урядом Російської Федерації про співпрацю у сфері карантину рослин з метою її підписання в 2010 році.
Сторони домовилися також продовжити роботу у сфері насінництва; сприяти російським компаніям з питання інвестування в інфраструктуру зернового ринку України; приступити до розробки і узгодження прогнозних балансів попиту і пропозиції по основних видах сільськогосподарської продукції, включаючи обсяг взаємних постачань; на основі спільних балансів попиту і пропозиції по основних видах сільськогосподарської продукції розглянути в листопаді 2010 року можливість постачань бурякового цукру з 2011 року на територію Російської Федерації.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас