"Правекс-Банк" почав укладати довгострокові договори на операції купівлі-продажу наявної гривні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Правекс-Банк" почав укладати довгострокові договори на операції купівлі-продажу наявної гривні

Фондовий ринок
91
«Правекс-Банк» почав укладати з постійними партнерами банку по операціях купівлі-продажу наявної гривні довгострокові системні договори на здійснення угод. Про це повідомляє начальник відділу наявних гривневих ресурсів і комерційної інкасації «Правекс-Банка» Сергій Бабур.
Як повідомляють у банку, укладення системних довгострокових договорів дозволить значно скоротити документообіг при угодах купівлі-продажу наявних гривневих ресурсів, скоротити час, необхідний на укладення угод, що дозволить значно спростити і прискорити процедуру підкріплення операційних кас банків-контрагентів, відділень і філій «Правекс-Банка».
«Ми продовжуємо розробляти і застосовувати на практиці принципово нові методи роботи на міжбанківському ринку наявних гривневих ресурсів, - повідомив Сергій Бабур. - При укладенні довгострокових договорів відпадає необхідність у тривалій процедурі узгодження з банками-контрагентами пунктів одноразових договорів. При цьому в довгостроковому договорі обмовляються всі нестандартні ситуації, що можуть виникнути в процесі укладенні і реалізації угоди, чітко регламентується порядок роботи і відповідальність сторін».
ДОВІДКА
«Правекс-Банк» створений у 1992 році. Входить у десятку найбільших комерційних банків України. Обслуговує близько 25 тис. юридичних і більш 300 тис. фізичних осіб. У структурі банку - більш 230 філій і відділень, що працюють у всіх регіонах країни. Фінансовий прибуток банку в минулому році склав 8 млн. 729 тис. грн.
За матеріалами:
Правекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас