У США пропонують 1 млн доларів тому, хто доведе подружню зраду Обами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США пропонують 1 млн доларів тому, хто доведе подружню зраду Обами

Казна та Політика
737
Черговий скандал довкола подружньої невірності глави держави розгорається у США. Окремі ЗМІ звинуватили Барака Обаму в подружній невірності, проте переконливих доказів надати не змогли.
Журналісти з'ясували, що шість років тому, ще не будучи главою держави, політик крутив роман з 29-річною Вірою Бейкер, повідомляє Infox.ru із посиланням на National Enquirer і журнал Globe.
За даними журналістів, роман між Обамою і Бейкер розпочався у 2004 році. Дівчина працювала помічницею Обами в передвиборчому штабі, коли він балотувався на посаду сенатора від штату Іллінойс.
Цю історію розповів колишній водій Обами, який підвозив майбутнього президента і його коханку до готелю. За мовчання, за його словами, він отримав певну суму грошей.
Шофер зазначив, що в Бейкер не був заброньований номер в цьому готелі. Пізніше Обама і його помічниця сіли в машину і відвідали декілька місць, а о 22.30 водій "відвіз їх назад до готелю, куди вони зайшли разом".
Водієві було повідомлено, що його послуг цього вечора вини більше не потребуватимуть. Як підкреслив водій, все вказувало на те, що дівчина збирається залишитися в готелі на ніч.
Тепер слідчі намагаються отримати відеозапис, котрий доводить факт зради. За інформацією американських журналістів, "одна з відеокамер спостереження готелю може надати неспростовні докази" того, як Обама і Бейкер разом виходять з готелю.
Варто зазначити, що пізніше у виданні National Enquirer уточнили, що про факт існування такої плівки їм нічого невідомо.
Антипрезидентські організації пропонують 1 млн доларів свідкам, що знають про зраду президента і готові про неї розповісти. Зазначимо також, що електронна версія обох видань, що повідомили про подружню невірність Обами, зараз недоступні.
Дружина нинішнього президента Мішель Обама, до якої чутки про зраду чоловіка дійшли відразу після події, зробила немало зусиль, аби відіслати суперницю подалі. Зараз Віра Бейкер працює на телебаченні в Мартініці і заперечує будь-який любовний зв'язок з президентом.
Історія про цей роман кілька разів спливала під час президентських перегонів в 2008 році, проте Віра Бейкер і тоді спростовувала всі чутки. Барак Обама і його дружина Мішель (вроджена Робінсон) зустрілися в 1989 році, а одружилися через три роки, у 1992 році.
Зазначимо, що в США суспільство уважно стежить за своїми керівниками, і, як довів Біл Клінтон, інтрижка із стажистом може коштує президентові кар'єри.
В той же час в Росії за публікацію, в якій президента Володимира Путіна запідозрили у зв'язку з гімнасткою, запросто можуть закрити газету. Успіху президента такі публікації не зашкодять.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас