Глава держадміністрації: У Севастополі не буде боргів по зарплаті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава держадміністрації: У Севастополі не буде боргів по зарплаті

Казна та Політика
193
Голова Севастопольської держадміністрації Валерій Саратов пообіцяв севастопольцям зробити все можливе, аби в місті не було боргів по заробітній платі. Про це він сказав на першотравневому мітингу, повідомили у відділі у справах преси і інформації СДМА.
"Я вважаю, що найголовніша теза 1 травня - це те, що не має бути боргів по заробітній платі. Я докладу всіх зусиль, щоб не було боргів по заробітній платі на комунальних підприємствах міста. На рішення цього питання, звичайно, буде потрібен деякий час, але у нас не буде боргів. Моє завдання - домовитися з міністерствами, знайти рішення, щоб не було боргів і на держпідприємствах. Ми разом з профспілками боротимемося за те, аби не було заборгованості і у всіх інших підприємств", - сказав В.Саратов.
Також голова держадміністрації розповів, що потрібно вивести з тіні заробітну плату і зайнятися створенням нових робочих місць.
"Нові робочі місця мають бути з вищим рівнем оплати. Якщо цього не буде, то не буде зростання добробуту городян, і бюджету не вистачить, і пенсій не буде вистачати"- пояснив він.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас