У Луганську почалися акції населення за автономне опалення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Луганську почалися акції населення за автономне опалення

Енергетика
845
Мітинг прибічників автономного опалення в Луганську - це "перша ластівка" масових акцій невдоволення населення якістю комунальних послуг і свавіллям чиновників комунальних служб.
Таку думку УНІАН висловив лідер Всеукраїнського громадського руху "Комунальний фронт" Віталій Яковенко, коментуючи мітинг жителів Луганська, які проявили невдоволення діями міської влади і місцевого "Теплокомуненерго" під стінами обласної прокуратури.
"Це нормальна реакція людей, які роками перебувають в своїх квартирах без гарячої води і мерзнуть щозими. Їм постійно обіцяють комунальний рай, але з кожним роком стає лише гірше. І коли люди знають, як їм самим виправити ситуацію, але чиновники їм в цьому перешкоджають, природно, у них зростає обурення, і рано чи пізно вони вийдуть протестувати на вулиці", - прогнозує громадський діяч.
За його словами, Україна вже третій рік живе із забороною на установку індивідуального опалення в квартирах, при цьому теплопостачання з кожним роком стає все гірше.
"Спочатку люди чекали, що проблема із забороною автономки якось вирішиться. Але оскільки жодних дій в цьому напрямі не відбувається, люди почали втрачати надію на те, що держава прислухається до їхніх потреб. Саме тому вони почали самі активно вимагати того, чого потребують", - пояснив зростання невдоволення людей лідер КФ.
При цьому він підкреслив, що Луганськ і міста Луганської області не унікальні в своєму невдоволенні ЖКГ.
"Подібні настрої зріють по всій Україні. І місцевій владі варто на це зважати, адже з кожним місяцем таких людей буде все більше, подібно до ефекту снігової лавини", - заявив Яковенко.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас