Українським операторам підвищили плату за користування радіочастотами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українським операторам підвищили плату за користування радіочастотами

Казна та Політика
311
Кабінет міністрів України прийняв рішення про підвищення в п'ять разів збору за користування радіочастотами для операторів мобільного зв'язку, йдеться в повідомленні Національної комісії регулювання зв'язку.
Зокрема, 23 квітня Кабмін прийняв постанову № 321 "Про внесення змін до пункту 11 додатків до постанови Кабінет міністрів України від 27 грудня 2008 року №1150".
Так, згідно з новими змінами, в п'ять разів підвищений щомісячний збір за користування радіочастотним ресурсом для радіотехнологій мобільного зв'язку.
"Таким чином, ставка щомісячного збору для радіотехнологій мобільного зв'язку з 1 травня 2010 року складе 7,9 тисяч гривень за 1 мегагерц смуги радіотехнологій в одному регіоні", сказано в повідомленні НКРЗ.
Раніше повідомлялося, що держава має намір у вісім разів збільшити плату операторів зв'язку за користування радіочастотами. У листах, про які вчора повідомили компанії, вони переконують уряд відмовитися від таких планів. В результаті підвищення держава отримає додатково 1 мільярд гривень, а оператори будуть змушені збільшити тарифи.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас