Уряд пропонує декриміналізувати відповідальність за економічні правопорушення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд пропонує декриміналізувати відповідальність за економічні правопорушення

Казна та Політика
610
Прем'єр-міністр України Микола Азаров висунув вимогу при доопрацюванні проекту бюджету і податкових законів декриміналізувати відповідальність за економічні правопорушення. Як повідомили в Департаменті інформації і комунікацій Секретаріату Кабінету міністрів, відповідне доручення він дав сьогодні під час позачергового засідання Кабміну.
"Завдання не в тому, щоб запроторити за ґрати, а в тому, щоб сплата податків і штрафів, коли це визначено, була невідворотною", - заявив М.Азаров.
Він відзначив, що під час кризи суб'єктам господарювання було завдано значного збитку – близько 75 млрд. грн., тому уряд пропонує їх поступово врахувати під час нарахування податку на прибуток підприємств.
"Деякі норми можуть трактуватися нашими опонентами як непопулярні, але всі мають пам'ятати, що країна в кризі, а казна розікрадена. Бізнес, який міг би наповнювати бюджет, знекровлений в результаті безвідповідальних дій попереднього керівництва уряду. Тому рішення, які приймаються на всіх рівнях влади, враховуватимуть відзначені фактори", - відзначив прем'єр-міністр.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас