Кабмін пропонує ввести податок на квартири і будинки великої площі і предмети розкоші — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін пропонує ввести податок на квартири і будинки великої площі і предмети розкоші

Казна та Політика
1775
Кабінет міністрів України для наповнення прибуткової частини держбюджету пропонує ввести податок на квартири площею понад 300 кв. м і будинки площею понад 500 кв. м., а також предмети розкоші - автомобілі вартістю понад 50 тис. євро і мотоцикли понад 10 тис. євро, яхти, літаки, вертольоти.
Як повідомили в Департаменті інформації і комунікацій Секретаріату Кабінету міністрів, відповідний законопроект було розглянуто під час сьогоднішнього позачергового засідання Кабміну.
Крім того, законопроектами, підготовленими урядом, планується збільшити акцизні збори на алкогольну і тютюнову продукцію і переглянути ставки оподаткування за користування радіочастотами.
Уряд також планує запровадити податкові норми, які дадуть можливість запобігти втратам бюджету: комплексний контроль за повнотою відображення податкових зобов'язань, посилення контролю за сумнівними операціями суб'єктів господарювання, вдосконалення оподаткування банківських установ. Передбачено також норми, які попереджають корупцію у сфері адміністрування ПДВ.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас