Янукович заявляє про недостачу 333 тис. тонн зерна в Аграрному фонді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович заявляє про недостачу 333 тис. тонн зерна в Аграрному фонді

Аграрний ринок
368
Президент Віктор Янукович заявляє про виявлену недостачу 333 тис. тонн зерна в Аграрному фонді. Про це він сказав на прес-конференції.
За його словами, про це свідчать попередні результати перевірок, що проводяться правоохоронними і контролюючими органами за його дорученням.
"Як то кажуть, дохазяйнувалися з Аграрним фондом: не знайшли 333 тис. тонн зерна, які там були на обліку, їх зараз там немає", - сказав Президент.
Янукович також відзначив, що виявлені порушення пов'язані з видачею державних актів на землю.
"Ми з вами пам'ятаємо цю ідею, яка піарилася при видачі державних актів на землю. Завершилося тим, що 171 млн. гривень органами Держказначейства перераховано на рахунки підприємства, в якому такі кошти не враховувалися", - сказав він.
Крім того, Президент відзначив, що виявлено нецільове використання банками коштів, виділених урядом на рекапіталізацію.
Янукович відзначив, що слідство ще триває.
Як повідомлялося, 7 квітня Кабмін звільнив Володимира Іванишина з посади генерального директора Аграрного фонду, яку він обіймав з серпня 2007 року, у зв'язку з переходом на іншу роботу.
В березні Президент Віктор Янукович доручив Генпрокуратурі провести перевірки законності використання Кабміном Юлії Тимошенко резервного і стабілізаційного фондів держбюджету.
Генеральна прокуратура має намір розглянути на колегії підсумки перевірки дотримання бюджетного законодавства Кабінетом Міністрів Юлії Тимошенко 29 квітня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас