В Херсоні тролейбуси не вийшли на маршрути — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Херсоні тролейбуси не вийшли на маршрути

Казна та Політика
250
В Херсоні у зв'язку із страйком співробітників комунального підприємства "Херсонелектротранс" на маршрути не вийшли всі тролейбуси.
Як повідомив кореспонденту УНІАН директор підприємства "Херсонелектротранс" Сергій Костючок, співробітники підприємства перебувають на території тролейбусного депо і мають намір продовжувати страйк до повного погашення боргів з заробітної плати.
За словами директора підприємства, борг з зарплати за січень-березень 2010 року складає 1 млн. 470 тис. грн. Вона не виплачується у зв'язку з неперерахуванням з держбюджету компенсації за перевезення пасажирів пільгових категорій. Борг держави перед підприємством "Херсонелектротранс" за поточний рік складає 1 млн. 700 тис. грн.
У свою чергу, віце-мер Херсона з питань транспорту Юрій Христич повідомив кореспондентові УНІАН, що в мерії Херсона чекають надходження компенсації з держбюджету з 26 квітня.
Також, за даними мерії, на час страйку в Херсоні на маршрутах збільшено кількість автобусів загального користування. На лінії вийшли 100 додаткових автобусів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас