Країни БРІК створять єдину міжбанківську систему — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Країни БРІК створять єдину міжбанківську систему

Кредит&Депозит
566
Російський Зовнішекономбанк, Банк розвитку Китаю, Національний банк соціально-економічного розвитку Бразилії та Експортно-імпортний банк Індії в рамках саміту БРІК підписали меморандум про співпрацю.
За даними ЗМІ, документ передбачає взаємодію вповноважених державних фінансових інститутів розвитку та підтримки експорту країн-членів БРІК з питань фінансування проектів, у тому числі в сфері високих технологій, інновацій, енергозбереження.
Меморандум орієнтований на створення ефективної інфраструктури фінансового забезпечення багатобічного торгово-економічного та інвестиційного співробітництва чотирьох країн.
Відповідно до документа, "цілями Меморандуму є створити механізми співпраці для розвитку всеосяжної довгочасної співпраці між сторонами з метою спрощення і підтримки транскордонних транзакцій і спільних проектів, для зміцнення торговельних і економічних відносин між підприємцями країн БРІК, для створення інструментів, які дозволять робити фінансові й банківські послуги інвестиційним проектам, що входять у сферу інтересів сторін, а також слугують розвитку економік країн БРІК, для вивчення можливостей створення єдиної міжбанківської системи".
За матеріалами:
Перший діловий
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас