Депутат Держдуми пропонує ввести рубль в Криму... — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депутат Держдуми пропонує ввести рубль в Криму...

Валюта
949
Депутат Держдуми РФ ("Єдина Росія") Віктор Водолацький пропонує вести російський рубль нарівні з українською гривнею як платіжну валюту в Криму.
Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні на зустрічі з делегацією групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв'язків з РФ.
"Багато людей - сотні тисяч - приїжджають відпочивати до Криму і мають постійні проблеми з обміном валюти", - відзначив депутат. За словами Водолацького, російський рубль міг би мати "хоч би в літній час ходіння на території Криму, так само, як і українська гривня".
Він вважає, що необхідно збільшити кількість пропускних пунктів на українсько-російському кордоні, аби не скупчувалися черги, особливо в курортний сезон, коли багато росіян їдуть на відпочинок до Криму. На його думку, ці незручності призвели до того, що великі потоки туристів з Росії почали їздити в інші країни. За словами Водолацького, "коли перетинаєш кордон РФ і Білорусі, навіть не помічаєш, що в'їхав в іншу державу", а "на території України у нас набагато більше людей мають родинні зв'язки, у сфері економіки і туризму".
На його думку, також для прикордонних областей має бути спрощена система навчання дітей в школах і університетах двох країн.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас