Путін закликав удосконалити законодавство про іноземні інвестиції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін закликав удосконалити законодавство про іноземні інвестиції

Казна та Політика
187
Прем'єр-міністр РФ Володимир Путін доручив Федеральній антимонопольній службі (ФАС) в короткий термін представити пропозиції щодо вдосконалення законодавства про іноземні інвестиції, зокрема щодо зняття зайвих обмежень і заборон, а також бюрократичних бар'єрів, передає агентство РІА "Новості".
"Я доручаю Федеральній антимонопольній службі в максимально стислі терміни представити пропозиції щодо вдосконалення законодавства про іноземні інвестиції", - сказав Путін у вівторок на засіданні урядової комісії з контролю за здійсненням іноземних інвестицій.
Він відзначив необхідність проведення ревізії адміністративних бар'єрів і процедур стосовно механізмів залучення іноземних інвестицій. За словами прем'єра, "уряд веде зараз активну роботу по формуванню сприятливого середовища для бізнесу, вже прийнято рішення по усуненню багатьох надлишкових адміністративних бар'єрів, розвитку конкуренції".
"Це такі авгієві стайні у нас, де цього добра - бар'єрів і обмежень - більш ніж достатньо. І проблема навіть не в тому, що їх багато, а в тому, що вони постійно генеруються на різних рівнях", - цитує прем'єра "Фінмаркет".
Стосовно механізмів залучення іноземних інвестицій уряд має провести таку ж роботу по скороченню невиправданих обмежень і заборон, як і стосовно антимонопольного законодавства.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас