ЄБРР, МФК, Netherlands Development Finance Company і ADM Capital вирішили створити фонд для інвестицій в компанії країн Центральної і Східної Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР, МФК, Netherlands Development Finance Company і ADM Capital вирішили створити фонд для інвестицій в компанії країн Центральної і Східної Європи

428
Європейський банк реконструкції і розвитку, Міжнародна фінансова корпорація, а також Netherlands Development Finance Company (Нідерланди) і Asia Debt Management Hong Kong (ADM Capital, Гонконг, Китай) вирішили створити фонд ADM CEECAT Recovery Fund для інвестицій в компанії країн Центральної і Східної Європи, що відчувають через кризу трудності, у тому числі України, а також Азії. Про це йдеться в повідомленні МФК.
"Європейський банк реконструкції і розвитку, МФК і Netherlands Development Finance Company об'єднали зусилля з Asia Debt Management Hong Kong (ADM Capital) для створення регіонального фонду інвестицій в середні компанії, що зазнають фінансових труднощів у результаті фінансової кризи", - йдеться в ньому.
Новий фонд, ADM CEECAT Recovery Fund, сприятиме відновленню компаній Центральної і Східної Європи, Центральної Азії і Туреччини після кризи.
В першу чергу фонд допомагатиме компаніям, що є крупними роботодавцями і що роблять значний внесок до економічного розвитку тієї чи іншої країни.
Відповідно до домовленостей, ЄБРР інвестує у фонд 60 млн. євро, МФК - 35 млн. євро, Netherlands Development Finance Company - 15 млн. євро.
Передбачається, що обсяг фонду складе 300 млн. євро. Управляти фондом буде ADM Capital.
Як повідомлялося, на початку 2010 року ЄБРР, МФК і CRG Capital (Австрія) створили фонд CEE Special Situations Fund для викупу проблемних активів у країнах Центральної і Східної Європи.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас