18 великих американських банків приховували свої рівні ризиків в минулі 5 кварталів, применшуючи показники своїх боргів перш ніж оприлюднювати їх — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

18 великих американських банків приховували свої рівні ризиків в минулі 5 кварталів, применшуючи показники своїх боргів перш ніж оприлюднювати їх

Казна та Політика
247
Великі банки приховували свої рівні ризиків в минулі п'ять кварталів, применшуючи показники своїх боргів перш ніж оприлюднювати їх, повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на дані Федерального резервного банку Нью-Йорка.
Група з 18 банків, що включає Goldman Sachs Group Inc., Morgan Stanley, J.P. Morgan Chase & Co., Bank of America Corp. та Citigroup Inc., применшувала рівні боргів, знижуючи їх пересічно на 42% наприкінці кожного з минулих п'яти квартальних періодів, свідчать дані Федерального резервного банку. Банки, що публікувалі рівни боргів щоквартально, потім піднімали ці рівні в середині наступних кварталів.
Великі запозичення банків були одним з головних чинників фінансової кризи, що призвела до катастрофічного відтоку грошей з банків 2008 р. , наприклад з Bear Steams Cos. та Lehman Brothers. Відтоді банки стали обережнішими щодо оприлюднення своїх рівнів боргів та ризиків, побоюючись, що їх акції та кредитні рейтинги можуть зазнати удару.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас