Про підсумки проведення чергової Спостережної ради АТ "Укртатнафта" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Про підсумки проведення чергової Спостережної ради АТ "Укртатнафта"

52
12.11.2002. у м. Києві відбулося чергове засідання Спостережної Ради транснаціональної фінансово-промислової нафтової компанії «Укртатнафта», у якій брали участь:
-Голова Спостережної Ради АТ «Укртатнафта», віце-прем'єр-міністр Республіки Татарстан - Муратов Равіль Фатихович;
-Заступник Голови Спостережної Ради, заступник Голови ФДМ України - Глушко Сергій Миколайович;
-В. о. Голови Правління АТ «Укртатнафта» - Перелома Сергій Віталійович і інші.
Спостережною радою АТ були розглянуті наступні питання:
- Про готовність Фонду державного майна України до проведення Загальних зборів акціонерів АТ «Укртатнафта».
- Про висновок Ревізійної комісії АТ «Укртатнафта» і членів Спостережної ради АТ «Укртатнафта» про підсумки перевірки діяльності компанії за 9 місяців 2002 року з питань обліку постачань нафтової сировини і реалізації нафтопродуктів.
По першому питанню з доповіддю виступив Заступник Голови Спостережної Ради АТ «Укртатнафта», заступник Голови ФДМ України - Глушко С.Н., у якому офіційно підтвердив готовність ФДМ України взяти участь у проведенні Загальних зборів акціонерів.
На цій підставі Спостережною Радою АТ була затверджена дата проведення чергових Загальних зборів акціонерів АТ «Укртатнафта». Воно відбудеться 15 січня 2003 року в місті Кременчуці Полтавської області. Порядок денний майбутнього зборів, відповідно до діючого законодавства, буде офіційно опублікована в ЗМІ.
Також членами Спостережної ради АТ були заслухані доповіді Голови Ревізійної комісії АТ «Укртатнафта» на Сюбаева Н.З. і члена Спостережної ради на Тарана А.В., а також прийнятий до зведення звіт Ревізійної комісії АТ про підсумки перевірки діяльності АТ «Укртатнафта» з 01.01.02. по 01.10.02. з питань обліку постачань нафтової сировини і реалізації нафтопродуктів.
Ревізійною комісією зроблений наступний висновок: за звітний період з 01.01.02. по 01.10.02. фактів нестачі нафтової сировини і нафтопродуктів на підприємстві комісією не виявлено.
На підставі висновків Ревізійної комісії, а також з метою вироблення єдиної методики по обліку і звітності постачань нафтової сировини і реалізації нафтопродуктів, Спостережна рада доручила Правлінню компанії провести тендер серед міжнародних аудиторських компаній по визначенню іноземної аудиторської фірми для проведення аудиторської перевірки за питаннями обліку руху сировини, що поставляється, і реалізованих нафтопродуктів.
Наступне засідання Спостережної Ради передбачається провести 13 грудня 2002 року в місті Казані (Республіка Татарстан).
Довідка:
ЗАТ «Укртатнафта» створено в 1995 році на підставі Указів Президентів України і Республіки Татарстан. Основними акціонерами ЗАТ «Укртатнафта» є: Фонд Державного майна України, Міністерство земельних і майнових відносин Республіки Татарстан, ВАТ «Татнафта», ряд великих фінансових і комерційних організацій.
За матеріалами:
Укртатнафта
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас