Опозиційний уряд: Для виконання закону про підвищення соцстандартів у проекті бюджету на 2010 р. не вистачає 40 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Опозиційний уряд: Для виконання закону про підвищення соцстандартів у проекті бюджету на 2010 р. не вистачає 40 млрд грн

Казна та Політика
260
Для виконання закону про підвищення соціальних стандартів у проекті бюджету на 2010 р. не вистачає понад 40 млрд грн. Про це у ході засідання опозиційного уряду заявив міністр фінансів опозиційного уряду, нардеп від БЮТ Андрій Павловський.
"За оцінками нашого Міністерства фінансів і незалежних експертів, соціальні видатки на 2010 р. для виконання у повному обсязі відповідно до закону про підвищення соцстандартів мають складати 70 млрд грн. За попередніми оцінками уряду М.Азарова, закладено у проекті бюджету на це лише 27 млрд грн. Але це робиться за рахунок маніпуляцій з єдиною тарифною сіткою. Пропонується збільшити лише мінімальну заробітну плату і пенсію, а перерахунку інших позицій не передбачається", - додав він.
При цьому А.Павловський повідомив, що до "нас з усіх регіонів надходить інформація, що у березні затримувались виплати пенсій. "При цьому розмір внутрішніх запозичень склав біля 4 млрд грн для виплати цих пенсій", - сказав він.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас