РФ оплатить косметичний ремонт об'єктів ЧФ РФ, які будуть передані до комунальної власності Севастополя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

РФ оплатить косметичний ремонт об'єктів ЧФ РФ, які будуть передані до комунальної власності Севастополя

Казна та Політика
250
Російська сторона сплатить косметичний ремонт об'єктів, які будуть передані до комунальної власності Севастополя, а їх капітальний ремонт здійснюватиметься за рахунок української сторони. До такої угоди прийшли учасники чергового засідання спеціальної робочої групи, передає відділ у справах преси й інформації Севастопольської державної міської адміністрації (СМДА).
"Сторони домовилися, що російська сторона надаватиме технічну документацію на об'єкти, які передбачається передавати в комунальну власність міста. Також була досягнута домовленість щодо проведення ремонтних робіт на відповідних об'єктах. Так, за російською стороною залишаються оплата всіх поточних витрат, зокрема на проведення косметичного ремонту. Капітальний ремонт цих об'єктів здійснюватиметься за рахунок української сторони, тому що ми приймаємо ці об'єкти на баланс", - повідомив перший заступник голови СМДА Володимир Казарін.
У роботі засідання, присвяченому аналізу результатів виконання міжурядової угоди про взаємне визнання має рацію та регулюванні відносин власності Чорноморського флоту (ЧФ) Російської Федерації (РФ) на житловий фонд та об'єкти соціально-побутового призначення в місцях дислокації його військових формувань на території України від 16 березня 2000 р., узяли участь представники СМДА, Міністерств закордонних справ України та Російської федерації, командування ЧФ РФ. Очолили роботу засідання посол за особливими дорученнями МЗС України Віктор Семенов і посол за особливими дорученнями МЗС Російської Федерації Олександр Бавикін.
Подальше обговорення питань передачі об'єктів, що знаходяться на балансі структур ЧФ РФ, до комунальної власності Севастополя відбудеться в рамках Україно-російської міжурядової комісії, засідання якої відбудеться наприкінці квітня 2010 р. у Москві.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас