У США визначили "міста-марнотратники" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США визначили "міста-марнотратники"

Казна та Політика
477
На тлі затяжної рецесії найбільшою споживчою активністю відрізнялись жителі столиці американського штату Техас - Остіна.
Про це свідчить рейтинг американських міст із найвищою споживчою активністю, складений авторитетним журналом Forbes.
Так, в середньому витрати кожної родини цього мегаполісу в 2009 році склали 67 тисяч доларів на рік. У витратах середнього родинного бюджету 15,5 тисяч доларів були витрачені на шопінг, 14,3 тисяч - на охорону здоров'я, оздоровлення і освіту, повідомляє РИА Новости.
На частку кожного домогосподарства міста Скоттсдейл в штаті Аризона, що займає другу сходинку рейтингу, припадає в середньому 64,7 тисяч доларів витрат.
До "трійки" міст, рушійних локомотив економіки, - споживчих витрат, потрапив також Сан-Хозе в Каліфорнії з витратною частиною родинного бюджету на рівні 59 тисяч доларів на рік.
Створюючи рейтинг "міст-марнотратників", журнал пояснює, що під приведеним рівнем витрат маються на увазі головним чином витрати на їжу, напої, ресторани, транспорт, розваги і подорожі.
Прикметно, що ділова столиця США Нью-Йорк і столиця шоу-бізнесу Лос-Анджелес не потрапили навіть до топ-25 за рівнем споживчих витрат через те, що найбільша частина коштів їх мешканців йде на оплату житла, вартість якого набагато вища середнього рівня по країні.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас