Кияни: Черновецький має піти у відставку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кияни: Черновецький має піти у відставку

Казна та Політика
258
Переважна більшість - 80% - опитаних киян вважає, що мер Києва Леонід Черновецький повинен піти у відставку негайно.
Про це свідчать результати телефонного опитування на тему "Політична ситуація в Києві", проведеного Інститутом Горшеніна в Києві з 27 по 29 березня.
Так, за результатами дослідження, 89,1% опитаних негативно оцінюють роботу, виконану Черновецьким на посаді мера, 6,9% - позитивно, важко відповісти 3,9%.
Не довіряють нинішньому мерові столиці 89% респондентів, довіряють - 7,6%, важко відповісти - 3,4%.
90,8% опитаних не задоволені тим, як вирішуються проблеми міста місцевою владою, задоволені - 7,2%, важко відповісти 2%.
81,3% респондентів вважає, що Черновецькому слід негайно піти у відставку, протилежної думки дотримуються 12,1%, важко відповісти 6,5%.
Під час дослідження було опитано тисячу киян у віці від 18 років, погрішність вибірки становить 3,2%. “Цей показник є найнижчим по Україні. Тобто якщо узяти всі міста України, у тому числі районні центри, то найбільш негативне ставлення саме до Черновецького”, - заявив директор Київського інституту управління імені Горшеніна Кость Бондаренко.
Нагадаємо, що за результатами опитування, проведеного на початку березня Українським демократичним колом за замовленням Інституту політики, більшість киян не схвалюють діяльність столичного мера Леоніда Черновецького і готові висловити йому недовіру на референдумі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас