Парад на День Перемоги обійдеться в 13 млн. гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Парад на День Перемоги обійдеться в 13 млн. гривень

Казна та Політика
240
Військовий парад 9 травня в містах-героях Києві, Севастополі, Керчі й Одесі обійдеться в 13 млн. грн. Про це на прес-конференції заявив міністр оборони Михайло Єжель
За словами міністра, в дані міста на паради "вчора надійшли кошти у розмірі трохи більше 13 млн. грн." Військова техніка не проходитиме по вулицях міст, але буде виставлена для загального огляду.
Нагадаємо, 9 травня в Києві, а також в Керчі, Одесі і Севастополі відбудуться паради військ за участю ветеранів Великої Вітчизняної війни. У вказаних чотирьох містах передбачені святкові салюти тридцятьма артилерійськими залпами.
В Києві в параді візьмуть участь 4-5 тисяч військовослужбовців. Будуть представлені всі роди військ. Військові пронесуть по головній вулиці столиці Прапор Перемоги і штандарти 4 українських фронтів. Окрім параду, для ветеранів відбудуться урочисті збори і святковий концерт в Національному палаці мистецтв "Україна".
В Одесі у військовому параді візьмуть участь понад 1200 військовослужбовців. По-перше трьох парадних розрахунках пройдуть ветерани Великої Вітчизняної війни і воїни, одягнені у форму Радянської армії зразка 1941-1945 років. Для проведення параду військову техніку залучати не будуть. Передбачений "Фронтовий привал" для ветеранів.
В Севастополі парад буде спільним з Чорноморським флотом Російської Федерації.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас