УкрСиббанк: оформлює онлайн-заявки на придбання пластикових карт МПС MasterCard – CIRRUS/MAESTRO — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

УкрСиббанк: оформлює онлайн-заявки на придбання пластикових карт МПС MasterCard – CIRRUS/MAESTRO

Фондовий ринок
1789
АКІБ «Укрсиббанк» продовжує удосконалювати сервіси, надані клієнтам за допомогою корпоративного інтернет-сайту. Сьогодні клієнтам банку запропонована ще одна додаткова послуга – можливість оформлення онлайн-заявки на придбання пластикових карт міжнародної платіжної системи MasterCard – CIRRUS/MAESTRO.
В онлайн-заявці клієнту необхідно внести дані в обов'язкові до заповнення поля, а також указати відділення АКІБ «Укрсиббанк», у якому переважно одержати карту. Заповнена клієнтом заявка автоматично попадає в базу даних банку і приймається до оформлення. При цьому банк гарантує збереження конфіденційності і безпеки збереження інформації, зазначеної клієнтом у заявці, для чого в розробці системи використані найсучасніші кошти шифрування і передачі даних.
Протягом 2-3 робочих днів клієнт одержує повідомлення про готовність карти. Після цього одержати карту можна у відділенні, зазначеному клієнтом у заявці. Плата за оформлення карти вноситься при відвідуванні відділення банку й одержанні карти. Клієнти, що мають депозитний внесок в АКІБ «Укрсиббанк», мають можливість замість внесення незнижуваного залишку по карті укласти договір застави майнових прав на депозит.
На сьогоднішній день за допомогою корпоративного інтернет-сайту, АКІБ «УкрСиббанк» пропонує широкий спектр онлайн-послуг: оформлення заявки на оформлення кредиту на придбання автомобіля, калькулятор розрахунку вартості автомобіля, депозитний калькулятор, заповнення анкети здобувача при прийомі на роботу в банк і фінансовий довідник із впровадженої в нього пошуковою системою. Для зворотного зв'язку з клієнтами банку на сайті розміщена гостьова книга і форум, у якому фахівці відповідають на питання клієнтів про діяльність банку, його продукти і послуги. В даний час йде розробка додаткових онлайн-сервісів для корпоративних клієнтів у сфері кредитування й операцій з цінними паперами.
Довідка:
АКІБ «УкрСиббанк» зареєстрований 18 червня 1990 року. Банк має ліцензію НБУ № 75 від 24.12.2001 року на проведення банківських операцій. Станом на 1.10.2002р. статутний фонд банку - 90,0 млн. грн., валюта балансу - 2963,1 млн. грн., капітал - 223,7 млн. грн., регіональна мережа банку містить у собі більш 120 філій і відділень у 46 містах України. Клієнтами АКІБ «Укрсиббанк» є більш 15 тисяч підприємств України і більш 80 тисяч приватних осіб.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас