АМКУ оштрафував Полтавську птахофабрику на 5 тис. грн за неповне подання інформації територіальному відділенню — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ оштрафував Полтавську птахофабрику на 5 тис. грн за неповне подання інформації територіальному відділенню

Казна та Політика
194
Полтавське обласне відділення Антимонопольного комітету України (АМКУ) оштрафувало ЗАТ "Полтавська птахофабрика" на 5 тис. грн за подання інформації територіальному відділенню у неповному обсязі. Про це сьогодні журналістам повідомила прес-служба відділення.
Як сказано в повідомленні, відділення під час перевірки діяльності птахофабрики запросило у підприємства необхідну інформацію.
"Проте на свою вимогу у встановлений законодавством термін інформацію отримало не в повному обсязі", - сказано в повідомленні.
Нагадаємо, Полтавська птахофабрика організована в 1956 р. на базі птахокомбінату. Її початкова потужність - 20 тис. курей-несучок, які розміщувалися в трьох одноповерхових пташниках з підлоговим змістом, з річним виробництвом - 4 млн шт. яєць. В даний час Полтавська птахофабрика - підприємство з закритим циклом виробництва: репродуктор з виробництва гібридних яєць на 104 тис. посадкових місць. Батьківське стадо міститься в клітинних батареях КП-15; зона вирощування ремонтного молодняку батьківського стада від 1 до 119 днів на 90 тис. посадочних місць розташована за 10 км від Полтави та 6 км від с. Івонченці.
Складається з двох пташників по 50 тис. посадочних місць з кліткою БКМ-3; зона вирощування гібридного ремонтного молодняку від 1 до 119 днів на 556 тис. посадкових місць, де встановлені клітинні батареї БКМ-3. Ремонтний молодняк вирощується в п'яти-, чотириповерхових пташниках; біля зони вирощування розташований інкубатор на 16 інкубаційних шаф типу ІУФ-90 з одночасною закладкою 720 тис. шт. яєць; зона промислового виробництва харчових яєць на 908 тис. посадкових місць, з яких 392 тис. розміщені у двох чотириповерхових пташниках. Поголів'я курей-несучок міститься в клітинних батареях типу ККТ і БКНЗ.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас