АБ "Брокбізнесбанк" презентує програму "Студент +" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АБ "Брокбізнесбанк" презентує програму "Студент +"

Кредит&Депозит
286
11 листопада в головному офісі АБ "Брокбізнесбанк" на проспекті Перемоги, 41 буде проводитися презентація програми «Студент +», розробленої банком спеціально для Київського інституту інвестиційного менеджменту.
Завдяки новій програмі, студенти КІІМ зможуть оплачувати своє навчання, відкривши депозитний внесок в АБ "Брокбізнесбанк". Студент відкриває депозитний і розрахунковий рахунки, робить внесок за навчання й одержує додатковий доход у вигляді відсотка, що нараховується на його внесок.
Отриманий відсоток студент буде використовувати за своїм розсудом – може його зняти, а може залишити на рахунку, і в наступному семестрі платити за освіту меншу суму.
Крім того, передбачені додаткові можливості для учасників програми. Студенти-учасники програми «Студент +» одержать знижки в рамках проекту банку «Фінансовий супермаркет» на туристичні, транспортні, страхові, юридичні й інші послуги. Найкращим студентам гарантується проходження практики в системі АБ "Брокбізнесбанк" з можливістю подальшого працевлаштування.
Дана програма поширюється на всіх студентів КІІМ, від першокурсників до випускників.
За матеріалами:
Брокбiзнесбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас