Ціна цукру в середу впала до мінімуму за 7 місяців на чеканнях зростання виробництва в Індії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціна цукру в середу впала до мінімуму за 7 місяців на чеканнях зростання виробництва в Індії

Аграрний ринок
345
Ціна цукру в Лондоні впала в середу до мінімального рівня за сім місяців на тлі сигналів збільшення його виробництва в Індії, повідомляє агентство Bloomberg.
Покращення врожаю цукрової тростини може призвести до зростання виробництва цукру в Індії до 16,8 млн тонн в поточному фінансовому році, який завершиться у вересні. Раніше обсяг виробництва оцінювався в 16 млн тонн, заявив президент India Sugar Mills Association Вівек Сараогі.
Вартість рафінованого цукру з постачанням в травні опустилася на біржі Liffe в Лондоні на $36 (6,5%) - до $519,3 за тонну, що є мінімальною ціною з серпня минулого року.
Ці контракти дешевшають вже три дні поспіль, з початку 2010 року їх вартість опустилася на 26%, торік вони подорожчали більш ніж удвічі.
"Настрій на ринку цукру став очевидне негативним, - відзначив аналітик Barclays Capital Судакшина Уннікрішнан. - Вплив на рівень цін зробили новини з Індії".
Вартість травневого ф'ючерсу на цукор-сирець в системі електронних торгів нью-йоркської біржі ICE Futures U.S. опустилася в середу на 4,9% - до 19,32 цента за фунт.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас