Ринки акцій Азії відкрились в середу із різноспрямованою динамікою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ринки акцій Азії відкрились в середу із різноспрямованою динамікою

Фондовий ринок
125
Єдиної динаміки на фондових ринках Азійсько-Тихоокеанського регіону (АТР) з ранку в середу не склалося, оскільки інвестори чекають нових даних, які зможуть вплинути на торги, повідомило агентство Bloomberg.
В четвер очікуються рішення центральних банків Нової Зеландії і Південної Кореї із відсоткової ставки. В п'ятницю будуть опубліковані дані про роздрібні продажі в США та інфляцію в КНР.
Акції судноплавних і нафтових компаній дешевшають на тлі зниження вартості фрахту і цін на нафту.
Звідний фондовий індекс АТР MSCI Asia Pacific майже не змінився з відкриття торгів і склав 122,90 пункти.
Японський Nikkei 225 додав 0,2%, китайський Shanghai Composite опустився на 0,5%.
Котирування акцій найбільшої судноплавної компанії Південної Кореї STX Pan Ocean Co. опустилися на 1,5%, японської Kawasaki Kisen Kaisha Ltd. - на 2,8%.
Вартість паперів провідного гірничорудного концерну світу і найбільшої нафтової корпорації Австралії ВНР Billiton Ltd. знизилася на 0,9%. Ціна акцій Santos Ltd. опустилася на 2,1%.
Нафта з постачанням в квітні подешевшала на 0,5% в Нью-Йорку у вівторок і приблизно на стільки ж на електронних торгах в середу.
Курс цінних паперів найбільшої телефонної компанії Австралії Telstra Corp. виріс на 3,1% на повідомленнях в ЗМІ, що влада не зможе домогтись примусового розділення її бізнесу.
Ціна акцій австралійської гірничодобувної компанії Aurox Resources злетіла на 163% після того, як у вівторок Atlas Iron оголосила про свою згоду на злиття з нею. Згідно з умовами операції, ринкова капіталізація Aurox оцінюється в 143 млн австралійських доларів, що на 90 млн австралійських доларів перевищує реальну капіталізацію на закриття ринку 9 березня.
Папери австралійського виробника будівельних матеріалів і товарів для будинку Alesco Corp. подешевшали на 30% після того, як компанія погіршила прогноз прибутку на поточний фінансовий рік.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас