У Полтаві відкрито представництво МФБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Полтаві відкрито представництво МФБ

Кредит&Депозит
179
Відтепер підприємці регіону отримують доступ до кредитів та мікрокредитів по спрощеній схемі кредитування
14 листопада 2002 року у Полтаві за адресою: вул. Жовтнева, 66, відбудеться урочисте відкриття Представництва ЗАТ “Мікрофінансовий Банк”. В урочистому відкритті представництва прийме участь керівник регіональної місії Агентства США з Міжнародного Розвитку (АМР/США - USAID) в Україні, Бєларусі та Молдові Крістофер Д. Краулі та керівництво міста та області.
Після офіційного відкриття Представництва директор АМР США Крістофер Д. Краулі, Голова Правління Мікрофінансового Банку Фолькер Реннер, представники місцевої та обласної влади проведуть прес-конференцію, з приводу розвитку системи мікрокредитування в Україні та її регіонах та подальших планах діяльності Мікрофінансового Банку в України.
В рамках реалізації своєї місії розвитку приватного сектору економіки України Агентство США з Міжнародного Розвитку (АМР США) надає підтримку Мікрофінансовому Банку для прискорення розвитку регіональної мережі банка та навчання кредитних експертів. Крім того, фінансований АМР США West NIS Enterprise Fund (WNISEF) є провідним акціонером Мікрофінансового Банку (з вкладом 2 мільйона доларів США, 20% акціонерного капіталу). Фонд, також, надав банку у вигляді кредиту 3,65 мільйони доларів США для розширення процесу кредитування та мікрокредитування приватного сектору в Україні.
Представництво банку у м. Полтава стало 11 представництвом ЗАТ “Мікрофінансовий Банк” в Україні. Відкриття позапланового представництва у Полтаві обумовлено існуючим попитом серед підприємців регіону на кредити та мікрокредити, що підтверджується й результатами маркетингових досліджень, які були проведені фахівцями банку протягом першого півріччя 2002 року. Також, найближчим часом планується відкриття представництв у Дніпропетровську, Сумах, Івано-Франківську та Горловці. За 20 місяців роботи в Україні Мікрофінансовий Банк надав більше ніж 7,000 кредитів та мікрокредитів на загальну суму більше 44 млн. доларів США. У планах полтавського представництва МФБ надання до кінця 2003 року 1,000 кредитів для приватного бізнесу регіону.
Для довідки:
ЗАТ "Мікрофінансовий Банк" – спеціалізується на кредитуванні та мікрокредитуванні приватних підприємців, підприємств малого та середнього бізнесу. ЗАТ "Мікрофінансовий Банк" - отримав ліцензію НБУ на здійснення банківських операцій 29 січня 2001 р. Діюча ліцензія НБУ №195 від 6 грудня 2001 року. На 1 листопада в Україні відкрито представництва та відділення Банку в мм. Київ, Львів, Донецьк, Харків, Одеса, Краматорськ, Маріуполь, Макіївка, Біла Церква, Славутич. Засновниками Банку є: Європейський Банк Реконструкції та Розвитку (20%), Міжнародна фінансова Корпорація (Група Світового Банку) (20%), Німецько-Український фонд (20%), фонд Western NIS Enterprise (США) (20%), фонд DOEN (Голландія) (10%) та інвестиційна компанія IMI (Німеччина) (10%). Діяльність Мікрофінансового банку в Україні підтримує Агентство США з Міжнародного Розвитку (АМР США). Статутний капітал банку складає EUR10 млн. Мікрофінансовий Банк надає кредити у гривні, євро та доларах США. Максимальна сума кредиту складає 300 000.00 EUR.
За матеріалами:
ПроКредит Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас