"Правекс-Банк" відкрив нові відділення у 4-х областях України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Правекс-Банк" відкрив нові відділення у 4-х областях України

Фондовий ринок
76
«Правекс-Банк» відкрив чотири нових відділення у Вінницькій, Закарпатській, Ровенській і Кіровоградській областях. Шаргородське відділення в місті Шаргород Вінницької області стало восьмим по рахунку працюючим відділенням Вінницької філії. Мукачевське відділення в місті Мукачеве Закарпатської області стало четвертим відділенням Закарпатської філії. Радивилівське відділення в місті Радивилов Ровенської області стало третім відділенням Ровенської філії. Добровеличківське відділення в пгт Добровеличковка Кіровоградської області стало четвертим відділенням Кіровоградської філії «Правекс-Банка».
За інформацією Головного департаменту філіальної мережі «Правекс-Банка» відкриті відділення банку надають повний спектр банківських послуг для юридичних і фізичних осіб.
Зокрема, юридичним особам відділення може запропонувати пакет банківських послуг по розрахунково-касовому обслуговуванню, по розміщенню коштів на депозитні рахунки, валютним операціям, послуги по кредитуванню, у тому числі і програму придбання автомобілів у кредит.
Для фізичних осіб відділення може запропонувати широкий спектр умов депозитних внесків, різні програми кредитування, у тому числі і кредитування під покупку житла, автомобіля. У відділенні також можна оформити пластикову картку, оплатити комунальні послуги, придбати злитки банківських металів одержати і відправити грошові перекази.
ДОВІДКА
«Правекс-Банк» створений у 1992 році. Входить у десятку найбільших комерційних банків України. Обслуговує близько 25 тис. юридичних і більш 300 тис. фізичних осіб. У структурі банку - більш 230 філій і відділень, що працюють у всіх регіонах країни. Фінансовий прибуток банку в минулому році склав 8 млн. 729 тис. грн.
За матеріалами:
Правекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас