Банк "Аваль" почав відкривати карткові рахунки в євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Аваль" почав відкривати карткові рахунки в євро

Фінтех і Картки
100
Банк «Аваль» почав відкривати карткові рахунки для фізичних осіб в єдиній європейській валюті, кошти з яких можуть бути використані за допомогою міжнародних карт платіжних систем Europay Int. і Visa Int. Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу банку «Аваль».
За інформацією прес-служби, на сьогодні такі рахунки відкриває лише Центральний офіс банку «Аваль» (м. Київ, вул. Лєскова, 9, вул. Кутузова, 4а), але найближчим часом банк планує розпочати відкриття карткових рахунків в євро по всій системі регіональних відділень .
Як повідомили у департаменті роздрібного бізнесу, головна перевага даного продукту полягає у відсутності для клієнтів комісії банку за конвертацію валют при проведенні операцій в країнах Єврозони.
Також, як підкреслили у департаменті роздрібного бізнесу, кошти з карткових рахунків в євро можуть бути використані у будь-яких банкоматах та торговельних точках України, що приймають картки відповідної платіжної системи. Разом з тим, при використанні карткових рахунків в євро для розрахунків на території України, їх власники мають сплачувати коміссію банку за конвертацію євро у гривні. Крім того, власники таких рахунків можуть отримувати готівку у євро в будь-якому пункті видачі готівки банку «Аваль» по всій Україні.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас