У Кролевці податкова міліція припинила роботу цеху для виготовлення паливних гранул, вилучила продукцію і описала обладнання на 1 млн грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кролевці податкова міліція припинила роботу цеху для виготовлення паливних гранул, вилучила продукцію і описала обладнання на 1 млн грн.

Кримінал
824
В орендованому приміщенні одного з приватних підприємств м. Кролевця Сумської обл. співробітники податкової міліції виявили автоматизовану технологічну лінію для виробництва паливних гранул з деревини.
Про це повідомила співробітник податкової адміністрації в Сумській обл. Наталія Шаповал, передає кореспондент РБК-Україна.
Виготовленням альтернативного виду палива в Сумській обл. займалися київські бізнесмени, які привезли промислове обладнання і уклали договір з місцевим підприємством для його обслуговування.
За інформацією Шаповал, бізнесмени почали випуск і реалізацію готової продукції за рік до оголошених термінів запуску виробництва, не отримавши відповідних дозвільних документів і без огляду пожежонебезпечного об'єкту державними контролюючими органами. Сировину купували в місцевих лісгоспах, а готову продукцію відправляли до Полтави, Києва й інших регіонів України. Весь виробничий процес обслуговували п'ять найнятих робітників, які отримували зарплату в конвертах, не сплачуючи податів і зборів.
Під час перевірки податкова міліція припинила діяльність цеху, вилучила готову продукцію і описала промислове обладнання на 1 млн грн.
Питання притягнення організаторів нелегального бізнесу до відповідальності вирішить суд.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас