У Донецькій обл. на 29% підвищені тарифи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Донецькій обл. на 29% підвищені тарифи

Казна та Політика
598
В Донецькій області на 28,6% підвищені тарифи на перевезення пасажирів і багажу автомобільним транспортом.
Як повідомили сьогодні УНІАН в прес-службі Донецької обласної держадміністрації, губернатор Володимир Логвиненко підписав розпорядження "Про тарифи на перевезення пасажирів і багажу автомобільним транспортом" про підвищення тарифів на перевезення 1 пас./км з 0,14 грн. до 0,18 грн. (без ПДВ).
Тарифи підвищені для всіх перевізників, які здійснюють перевезення пасажирів і багажу автобусами, що працюють в звичайному режимі руху в приміському і міжміському внутріобласному сполученні.
В прес-службі відзначили, що вказане розпорядження було прийняте з дотриманням всіх вимог Закону України "Про принципи державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", а саме: був здійснений аналіз регуляторного впливу цього акту, який був оприлюднений разом з проектом розпорядження на офіційному сайті облдержадміністрації і в газеті "Життя"; після місячного терміну від оприлюднення представництвом Державного комітету України з питань регуляторної політики і підприємництва в Донецькій області були винесені рішення про погодження проекту даного регуляторного акту; розпорядження набрало чинності з дня оприлюднення регуляторного акту, а саме: оголошення в газеті "Життя" від 16.02.2010 р.
Зараз здійснюється перевірка таблиць вартості проїзду, наданих перевізниками. Після перевірки таблиць вартості проїзду з перевізниками будуть укладені додаткові угоди, відзначили в ОДА.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас