КМУ вніс до парламенту законопроект про антикризові заходи в сфері ЖКГ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМУ вніс до парламенту законопроект про антикризові заходи в сфері ЖКГ

Казна та Політика
352
З метою вирішення невідкладних проблем і врегулювання правовідносин у сфері житлово-комунального господарства Кабінет Міністрів розробив і вніс на розгляд Верховної Ради законопроект "Про антикризові заходи у сфері житлово-комунального господарства". Як повідомляє офіційний сайт Ю.Тимошенко, він направлений на визначення необхідних заходів підтримки житлово-комунального господарства.
Документом пропонується тимчасово заборонити нарахування пені і застосування штрафних санкцій підприємствам - виконавцям житлово-комунальних послуг на суму їх заборгованості перед газопостачальними компаніями за спожитий газ.
Крім того, проектом Закону передбачається встановити спеціальний режим оподаткування діяльності підприємств - виконавців житлово-комунальних послуг, а також упорядкувати надання пільг у сфері міського електротранспорту.
Також документом планується створити умови для підготовки та атестації висококваліфікованих кадрів у сфері теплопостачання, питної води і питного водопостачання, житлово-комунальних послуг, міського електротранспорту, що, у свою чергу, поліпшить ситуацію в цій сфері.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас