На Луганщині ліквідували підпільний трубопровід — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Луганщині ліквідували підпільний трубопровід

Кримінал
280
В Луганській області прикордонники виявили трубопровід, по якому з Росії до України контрабандою перекачувалось паливо, повідомляє в п'ятницю прес-служба Держприкордонслужби України.
Про вірогідне знаходження бази незаконного перекачування паливно-мастильних матеріалів в 20 метрах від лінії кордону на березі Великої Кам'янки на ділянці відділу прикордон служби "Краснодон" прикордонники проінформували підрозділи податкової, СБУ та МВС.
В одному із дворів села Нижня Герасимівка правоохоронці виявили два бензовози КАМАЗ. На одній машині були транзитні номери, а до другої машини з українською реєстрацією була приєднана труба діаметром 10 см, яка тягнулася під землею у бік Росії. У цистерні цього транспортного засобу було близько 3,5 тонн дизельного палива.
В теперішній час власники бензовозів встановлюються. Транспортні засоби і паливо, вартість якого за попередньою оцінкою експертів складає більше 23 тис грн., передані до податкової. Наземну частину трубопроводу прикордонники знищили, частину, що залишилася, залили бетоном, зазначає Держприкордонслужба.
В цілому в 2009 році на ділянці відділу прикордонної служби "Краснодон" виявлено і знищено 13 підпільних трубопроводів для перекачування палива.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас