"Газпром" запросив Румунію взяти участь у "Південному потоці" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Газпром" запросив Румунію взяти участь у "Південному потоці"

Енергетика
313
Російський газовий монополіст "Газпром" запросив румунську держкомпанію-оператора газопроводів Transgaz взяти участь в проекті газопроводу "Південний потік", повідомляє агентство Reuters із посиланням на міністра економіки Румунії Адріана Видянау.
А напередодні заступник голови правління російського газового монополіста Олександр Медведєв зустрічався в Бухаресті з румунськими чиновниками від енергетики. На зустрічі обговорювалися плани будівництва в Румунії підземного газосховища.
Відповідаючи на запитання журналістів про можливу участь Румунії в "Південному потоці", Видянау сказав: "Я знаю, що Transgaz був запрошений". Повідомляти подробиці він не став, але пообіцяв, що про деталі буде оголошено на прес-конференції. Коли вона відбудеться, поки невідомо.
Співробітники міністерства також не змогли повідомити нічого конкретного, але підтвердили факт переговорів. На початку цього тижня також стало відомо, що до створення спільної проектної компанії для будівництва "Південного потоку" готова Греція, нагадує BFM.ru
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас