Точка зору: Україні потрібна нудна економіка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Україні потрібна нудна економіка

Казна та Політика
484
"Країна повинна жити і розвиватися без катаклізмів і катастроф. Необхідно, аби економіка стала нудною. Аби не було такого: прокинувся вранці, а цукор по 10-15 гривень, або молоко спочатку 4, потім 6, потім 7 гривень, або долар вчора був по п'ять, а сьогодні - бац - і по вісім. Треба, аби ціни застигли", - заявив народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов.
зА його словамИ, головна причина сьогоднішньої дестабілізації цін - "це некваліфікована робота уряду", який не здатний прийняти нормальний, економічно обґрунтований бюджет.
"До тих пір, поки Тимошенко не піде, бюджет прийнятий не буде, вона принципово не хоче його робити. Не те, що не хоче, вона просто не здатна на це. Можу сказати, що сьогодні Тимошенко є перешкодою для зміни економічної ситуації в Україні. Таке собі гальмо. І ось якщо Тимошенко піде з посади прем'єр-міністра, тоді почнеться процес відновлення. От як рослина зростає: може добре зростати, а може, хто гілку зламав, хто на машині їхав, зачепив - і виросло нове дерево. І ось для того, щоб виросло це нове дерево, потрібно створити коаліцію, яка повинна сформувати склад уряду, ствердити запропоновану цим урядом програму, затвердити бюджет. І йти далі, чітко дотримуючись законодавства", - Зазначив "регіонал".
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас